Közleményben ítélte el a Fidesz az ellenzéki párt fóti polgármesterjelöltje, Mádly Zsolt ellen indított MSZP-s lejáratást. A szocialisták kampányújságjukban többek között szekus múlttal vádolták meg az Erdélyből áttelepült politikust.

A szocialisták minden eddiginél mélyebbre süllyedtek. A fóti időközi polgármester-választás előtt két nappal kampányújságjukban gusztustalan, hazugságoktól hemzsegő ál-interjút közölnek a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjével, dr. Mádly Zsolttal. Az Erdélyből származó jelölt szájába olyan mondatokat adnak, amelyek nemcsak a jelöltet, hanem a teljes erdélyi magyarságot támadják alantas módon. A szocialistáknak semmi sem drága a hatalom megtartása érdekében - zárul Dióssi Csabának a Fidesz választókerületi elnökének közleménye.

Az MSZP egy hamisított kiadványban azt kezdte el terjeszteni, hogy a Fidesz jelöltje, Mádly Zsolt visszalép a vasárnapi szavazástól. A hazugságot a helyi független lap újranyomtatott változatában közölték, és az újságot még az éjfélkor beálló kampánycsend előtt dobálták be a választópolgárok postaládáiba. A Fidesz az ügy miatt a rendőrséghez fordult.

(Magyar Nemzet Online)

A bejegyzés trackback címe:

https://fefehir.blog.hu/api/trackback/id/tr3898584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása